آغاز شور فوتبالی در خانواده فرجاد

 

جلسات فوتبال پرسنل و تداوم برنامه‌های ورزشی

با افتخار اعلام می‌شود که اولین جلسه فوتبال پرسنل آقا مراکز تصویر برداری پزشکی طب آزما و تابش پرتو روز سه شنبه ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۴ در زمین چمن بوستان خضرا برگزار شد. این رویداد با حضور جمعی از همکاران پرانرژی و ورزش‌دوست آغازگر فصلی تازه از فعالیت‌های ورزشی و همدلی در میان خانواده بزرگ فرجاد بود.
 
هدف از اجرای این برنامه، نه‌تنها تقویت آمادگی جسمانی و ایجاد شور و نشاط در بین پرسنل، بلکه توسعه روحیه همکاری، دوستی و هم‌افزایی در فضای کاری بود. باور ما بر این است که سلامت جسم و روان نیروی انسانی، پایه‌گذار موفقیت سازمانی و افزایش بهره‌وری است.
 

آغاز یک مسیر سبز و پرانرژی

در نخستین روز برگزاری، همکاران از بخش‌های مختلف مجموعه با شور و اشتیاق گرد هم آمدند تا در فضایی صمیمی، خاطره‌ای ماندگار رقم بزنند. حضور فعال و لبخندهای پرانرژی پرسنل نشان می‌داد که این برنامه تا چه اندازه مورد استقبال قرار گرفته است. از همان لحظه‌های آغازین، فضای زمین چمن بوستان خضرا پر از هیجان و انرژی مثبت بود. توپ در میان فریادهای تشویق و خنده‌های دوستانه به حرکت درآمد و همه چیز رنگی از شادی و رفاقت گرفت.
 

هدفی فراتر از ورزش

این جلسات ورزشی تنها به بازی فوتبال محدود نمی‌شود؛ بلکه بهانه‌ای است برای تقویت ارتباطات میان همکاران و ایجاد تعاملات سازنده در محیط کار. بسیاری از شرکت‌کنندگان معتقدند که این گردهمایی‌ها باعث شده است روحیه همکاری و صمیمیت در میان بخش‌های مختلف افزایش یابد.
 
برگزاری این برنامه، هدف اصلی از اجرای چنین طرح‌هایی، افزایش نشاط سازمانی و ارتقای سلامت جسمی و روحی کارکنان است. این برنامه‌ها به عنوان بخشی از سیاست‌های رفاهی و منابع انسانی مجموعه فرجاد طراحی شده تا کارکنان در کنار انجام وظایف حرفه‌ای خود، فرصت استراحت و تفریح سالم نیز داشته باشند.
 

استمرار برنامه‌ها و استقبال گسترده

با توجه به استقبال چشمگیر پرسنل، مقرر گردیده است که این جلسات فوتبالی به‌صورت مستمر و منظم هر سه‌شنبه برگزار شود. حضور فعال همکاران از بخش‌های مختلف مجموعه نشان از علاقه‌مندی عمومی به این رویداد دارد. برای حفظ نظم و کیفیت برگزاری، کمیته‌ای کوچک از میان داوطلبان تشکیل شده است تا هماهنگی‌های مربوط به زمان‌بندی، تیم‌بندی و تجهیزات موردنیاز را مدیریت کند.
 

ورزش، پلی برای شادی و بهره‌وری

امروزه نقش ورزش در افزایش بهره‌وری شغلی و کاهش استرس در محیط‌های کاری بر کسی پوشیده نیست. پژوهش‌ها نشان داده‌اند که فعالیت بدنی منظم، تمرکز ذهنی را بالا می‌برد، روحیه تیمی را تقویت می‌کند و حتی باعث بهبود روابط انسانی در محیط کار می‌شود.
 
در همین راستا، مدیریت مجموعه فرجاد با نگاه بلندمدت، توسعه برنامه‌های ورزشی را یکی از محورهای اصلی ارتقای رفاه سازمانی در نظر گرفته است. فوتبال تنها آغاز این مسیر است و در آینده نزدیک برنامه‌های دیگری همچون پیاده‌روی گروهی، کوه‌پیمایی و مسابقات دوستانه بین واحدی نیز در دستور کار قرار دارد.
 

حمایت مدیریت از برنامه‌های رفاهی

برگزاری چنین برنامه‌هایی بدون حمایت مدیریت امکان‌پذیر نیست. مدیران مجموعه با تاکید بر اهمیت حفظ سلامت کارکنان، حمایت کامل خود را از ادامه و گسترش این طرح‌ها اعلام کرده‌اند. آنان باور دارند که سرمایه انسانی سالم و شاد، بزرگ‌ترین دارایی هر سازمان است. در همین راستا، برنامه‌ریزی برای بهبود امکانات ورزشی، تهیه لباس‌های ورزشی هماهنگ و برگزاری مسابقات درون‌سازمانی نیز در دست بررسی است.
 

نگاهی به آینده

برنامه فوتبال پرسنل آقا تنها یک رویداد ورزشی نیست؛ بلکه نمادی از فرهنگ سازمانی مبتنی بر نشاط، همدلی و پیشرفت است. تداوم این مسیر، می‌تواند الگویی برای سایر بخش‌ها و سازمان‌های هم‌خانواده باشد تا سلامت و شادابی کارکنان را در اولویت خود قرار دهند. با برگزاری منظم جلسات هفتگی، انتظار می‌رود که حضور پرسنل روزبه‌روز بیشتر شود و این برنامه به یک سنت مثبت و الهام‌بخش در تقویم سازمان تبدیل گردد. هدف نهایی این است که مجموعه فرجاد نه‌تنها در محیط کار، بلکه در عرصه ورزش و نشاط نیز در کنار یکدیگر بدرخشند.
 

سخن پایانی

نخستین جلسه فوتبال پرسنل آقا، تنها یک آغاز بود آغازی برای شور، نشاط، دوستی و سلامتی. با حضور و حمایت شما همکاران عزیز، این مسیر ادامه خواهد داشت تا بتوانیم در کنار هم محیط کاری پرانرژی‌تر و شاداب‌تری بسازیم. از تمامی عزیزانی که در برگزاری این برنامه مشارکت داشتند، صمیمانه قدردانی می‌شود. امیدواریم سه‌شنبه‌های فوتبالی به فرصتی برای تجدید انرژی، خلق لحظات خوش و تقویت روحیه جمعی تبدیل شود.